oossij
 


WEBSHOP
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?  Klik op de webshop hieronder. Ik help jou graag.

 

OOSSIJ webshop

Klik op deze link en bekijk de mogelijkheden

€ 0,00Gratis 5x een kleding tip
5x ontvang je via een geheim Instagram account tips.
€ 6,50Kleurenkaart
Kleurenkaart seizoenstype lente, zomer, herfst of winter.
€ 9,95De online stijlcoach
Outfit inspiratie, kleding- en make-up tips
€ 17,95De opruim checklist voor je kledingkast
Een handig stappenplan om je kledingkast op te ruimen
€ 19,95Online kleuranalyse
Tool voor een kleuranalyse inclusief kleurenkaart.
€ 245,00Garderobecheck "Herontdek je garderobe"
Een kastsessie van 3,5 uur bij jou thuis.
€ 185,00Persoonlijk make-upadvies
Leer een mooie basis make-up aanbrengen.

Hieronder vind je aanvullende informatie over de verschillende mogelijkheden die er zijn.


Naast de garderobecheck is het nu mogelijk om losse modules aan te schaffen. Hierdoor heb ik de prijzen voordeliger kunnen maken. Wel zo fijn in deze dure tijd.  


Module 1 "De online stijlcoach"


Wil je outfit inspiratie, kleding- en make-up tips ontvangen? Op een besloten Instagram account heb ik meer dan 155 berichten verzameld vol tips en weetjes. Je leert o.a. nieuwe combinaties maken uit je eigen kledingkast. Je krijgt outfit inspiratie en kleding- en make-up tips. Wat neem je bijvoorbeeld mee in je koffer als je op vakantie gaat? Want we nemen altijd te veel mee. Haal meer uit je kast met een 10x10 challenge. Overweeg een Capsule Wardorbe. Weet je wat cost per wear betekent? En draag jij jouw kleding minimaal 30 keer? Ik leg het je allemaal uit via dit account wat het inhoudt en wat de voordelen hiervan zijn. 


Dit is allemaal heel makkelijk te volgen via Instagram voor maar € 9,95. Op jouw eigen tempo en onbeperkt toegang tot het besloten account. 


Module 2 "Online kleuranalyse"


Wil je snel en makkelijk bepalen welk seizoenstype je bent? Ik heb een handige tool voor een kleuranalyse. Zo kan je thuis zelf een kleuranalyse uitvoeren voor € 19,95. Dit is inclusief een kleurenkaart van jouw seizoenstype. Nadat je de analyse hebt uitgevoerd, krijg je een kleurenkaart van het seizoenstype dat bij jou past toegestuurd. Ideaal om mee te nemen in je tas als je gaat shoppen.


Module 3 "De opruim checklist voor je kledingkast"


Wil je geen persoonlijk advies, maar zelf thuis aan de slag? Bestel dan de opruim checklist voor je kledingkast voor € 17,95. En ruim jouw kledingkast op in een paar stappen. Geen dik boek wat je eerst door moet worstelen, maar een handig stappenplan naar een overzichtelijke en opgeruimde kledingkast. Een pfd bestand  van ruim 30 bladzijden met een aantal stappen naar een overzichtelijke en opgeruimde kledingkast. Een opgeruimde kast geeft rust in je hoofd. Zo weet je hoe je jouw kledingkast op orde houdt elk seizoen weer. Er zitten 8 opdrachten in verwerkt om je stap voor stap naar je droom kast te helpen. Je maakt de opdrachten op jouw eigen tempo. Het is een proces en niet iets wat je in één uurtje klaar hebt. Neem er gerust de tijd voor en doe het stap voor stap. Als extra zitten er tips bij voor succesvol shoppen en nog wat andere handige direct toepasbare tips. 


Jij zegt hierna nooit meer, ik heb niets om aan te trekken. Je pakt 's ochtends zo een leuk setje uit de kast en klaar is je outfit van de dag. Je komt stralend en vol zelfvertrouwen ergens binnen.


De garderobecheck


Toch liever een persoolijk stijladvies? Met de garderobecheck herontdek je jouw garderobe.
Het is fijn om een goed gevulde kledingkast te hebben, maar deze moet zeker niet te vol zijn. Vaak bewaren we allerlei kleding in onze kast. Die ons herinneren aan slankere tijden of een andere smaak die we in het verleden hadden. Met een goede basisgarderobe kan je veel meer kanten op. Bij een garderobecheck gaan we samen kijken wat voor jou een goede basisgarderobe is. Jij wilt toch elk kledingstuk graag dragen uit je kledingkast? Een garderobecheck duurt 3,5 uur en kost € 245 inclusief een korte kleuranalyse met kleurenkaart en toegang tot de online stijlcoach. De garderobecheck bied ik alleen aan voor vrouwen die maximaal 25 kilometer rondom Arnhem wonen.Make-up advies:


Wil je jouw look helemaal compleet maken? Vul dan de garderobecheck aan met een persoonlijk make-up advies voor € 185. Vind je het lastig jezelf op te maken of misschien gebruik je geen make-up, omdat je niet weet wat je ermee moet. Of vind je dat je er opgemaakt uitziet als een clown? Ik leer hoe je in een paar minuten een basis make-up aanbrengt. Ik kom naar jou toe met mijn make-up koffer. We gaan samen twee uur aan de slag , maar ik laat je vooral zelf proberen. Je wilt het tenslotte zelf kunnen. We kijken of je al de juiste make-up producten hebt en ik geef je advies over welke producten verder nog handig zijn. VERTEL ME MEER OVER 40+ MAKE-UP
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram