oossij
 

Wil je jouw look helemaal compleet maken? Vul dan de cursus aan met een persoonlijk make-up advies. Vind je het lastig jezelf op te maken of misschien gebruik je geen make-up, omdat je niet weet wat je ermee moet. Of vind je dat je er opgemaakt uitziet als een clown? Ik leer hoe je in een paar minuten een basis make-up aanbrengt. Ik kom naar jou toe met mijn make-up koffer. We gaan samen twee uur aan de slag , maar ik laat je vooral zelf proberen. Je wilt het tenslotte zelf kunnen. We kijken of je al de juiste make-up producten hebt en ik geef je advies over welke producten verder nog handig zijn.

Het persoonlijk make-up advies kost € 185. Ik geef alleen een make-up advies aan vrouwen die maximaal 25 kilometer rondom Arnhem wonen.
Na dit advies kun jij jezelf in een paar minuten mooi opmaken. En met wat kleine aanpassingen ben je klaar voor een avondje uit. Je bent helemaal verzorgd en in stijl!


Make-up tips voor na je 40ste

Als je de 40 bent gepasseerd is het niet verstandig als jouw make-up tasje er nog precies hetzelfde uitziet als 10 jaar geleden. Naarmate we ouder worden, verandert de huid. De onderkant van je ogen kan je beter niet benadrukken door donkere lijnen te gebruiken. Het maakt je ogen kleiner. Te veel aandacht naar de onderkant van je ogen geeft eerder de indruk dat je ogen gaan hangen. Je wilt toch juist een liftend effect. Leg de nadruk op je bovenste ooglid door de eyeliner iets sterker aan te brengen. Verruil dan wel je zwarte eyeliner door zachtere tinten. Bijvoorbeeld bruin, taupe, groen of paars. Afhankelijk van jouw huid en kleur ogen.


Blush

Als je ouder wordt, trekt er meer kleur uit je huid en haren. Breng daarom wat blush aan. Kies voor een zachte tint blush zonder glimmer. Zoals een lichtroze blush of met een perzik tintje. Gebruik liever een cream blush dan een poeder variant.


Lipstick

Vind je het lastig een goede kleur lipstick te vinden? Een nude kleur is heel neutraal. Voordeel van een lichte lipstick is dat ze je lippen voller laten lijken. Als we ouder worden veranderen ook onze lippen. Ze worden dunner en rimpeliger. Dan kan je beter geen matte lipstick kiezen. Matte lipstick laat ieder rimpeltje duidelijk zien. De beste keuze is over het algemeen een kleur te kiezen die twee tinten donkerder is dan je eigen kleur. 


Foundation

Breng niet te veel foundation aan op je gezicht. Meng je foundation eventueel met wat dagcrème, zodat het wat luchtiger is. Te veel foundation gaat in de fijne lijntjes zitten. En die wil je juist niet benadrukken.
JA, IK WIL EEN PERSOONLIJK MAKE-UP ADVIES!

 Bekijk hieronder mijn portfolio make-up


Portfolio

Bruidsmake-up
Gala make-up
Make-up voor de donkere huid
Make-up voor zwart-wit fotografie
Catwalk make-up
Thema make-up
Make-up voor fotografie
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram