oossij
 online en persoonlijke stijlcoach

Hieronder lees je een aantal ervaringen van vrouwen die ik heb geholpen.  


*Esther, opruim checklist voor je kledingkast*

Super handig deze opruim checklist. Geen boekwerk wat je eerst moet doorworstelen. Met een aantal opdrachten had ik zo mijn kast op orde. Met de kleding die in mijn kast hangt, heb ik leuke nieuwe combinaties gemaakt. Een miskoop zal ik niet snel meer doen, nu ik weet waar ik op moet letten. Het heeft mij al veel geld bespaard. Bedankt Sandy!*Karin, opruim checklist voor je kledingkast* 

Voor een leuke prijs heb ik de opruim checklist aangeschaft. Ik was aangenaam verrast. Door deze checklist heb ik meer inzicht gekregen in stijl. Is mijn garderobekast helemaal opgeruimd en heb ik weer overzicht. Dit geeft mij rust en ik sta niet meer minutenlang te twijfelen voor mijn kast. Er zitten ook nog leuke shoptips bij. Een aanrader om aan te schaffen.*Jet, Garderobecheck*

Het was echt super Sandy! Het was voor mij een openbaring. Als doorgewinterde shopper heb je mij laten zien dat ik hele leuke nieuwe setjes kan maken. Echt shoppen in eigen kast. Ook weet ik nu waar ik op moet letten bij nieuwe aankopen en dat met kleine veranderingen bepaalde dingen en kleuren mij wel staan. Een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Uiteindelijk gaat het je geld besparen. Super bedankt voor alle tips en trucs.*Joyce, Instagram cursus Shop in eigen kast*

Super leuk en leerzaam om mee te doen. Heb nu een opgeruimde en overzichtelijke kledingkast. Ook leer je nieuwe combinaties te maken die je eerder nooit had bedacht. En je hebt je geen miskopen meer. Sandy legt alles goed uit. Een echte aanrader! Het is het geld meer dan waard.


*Sandra, Instagram cursus Shop in eigen kast*

Nog dagelijks geniet ik van een opgeruimde kledingkast.https://strato-editor.com/.cm4all/widgetres.php/com.cm4all.wdn.PhotoGallery/images/thumbnail-gallery.png
Sandy heeft mij inzicht gegeven wat ik graag met mijn kleding uit wil stralen en hoe ik dit in de praktijk toe kan passen. Ik heb veel minder in mijn kast, maar alles wat erin ligt vind ik leuk en draag ik.
Dank je wel Sandy voor alle inzichten. De Instagram cursus "Shop in eigen kast" kan ik iedereen aanbevelen!
*Mirjam, Instagram cursus Shop in eigen kast*

Ik heb de Instagram cursus "Shop in eigen kast" gevolgd. Super leuk en leerzaam! Sandy geeft je handige tips en na het volgen van de cursus weet je zeker welke kleding en kleuren bij je passen. En of je daarmee uitstraalt wat je wilt uitstralen. Bovendien heeft ze mij enorm geholpen met het opruimen van mijn kledingkast. Ik heb maar liefst 6 volle kledingzakken weg gedaan. Mijn kledingkast is heerlijk opgeruimd en overzichtelijk. Het helpt me om makkelijker nieuwe combinaties uit te proberen. Aan het einde van de cursus ontvang je een eigen persoonlijk stijlplan met daarin alle foto's en tips toegespitst op jouw persoon. Gebundeld in een mooi naslagwerk. Boven verwachting! Kortom, een echte aanrader.*Miranda, Garderobecheck*

Sandy heeft mij laten zien wat mogelijk is met make-up, maar ze heeft vooral rust en ruimte gebracht in mijn kledingkast. Veel items in mijn kast vond ik jammer om weg te doen, toch heb ik ze nu weggedaan. Waarom bewaren als je het niet draagt? Sandy heeft mij vooral laten zien hoe ik de kleding die ik heb, leuk kan combineren met andere kledingstukken. Het was heel verhelderend om dit programma te volgen. Eigenlijk had ik dit al jaren geleden moeten doen!


*Ina, Kleuranalyse*

Ik heb een persoonlijke kleurenanalyse gehad. Op basis van deze kleurenanalyse kom je tot een mooi kleurenpalet wat het beste bij je staat. Ik gebruik dit palet nog regelmatig om even te checken of ik de juiste kleur te pakken heb. Sandy presenteert op een bevlogen manier en ze verstaat haar vak. Ze is enthousiast en luistert goed naar mensen. Ze kan je goed adviseren om je eigen sterkte kanten te benadrukken en haalt het beste uit jezelf naar boven. Soms moet je out of the box denken. Kortom top! En voor iedereen aan te bevelen.


*Judith, Kleuranalyse*

Sandy ken ik als collega en het klopt helemaal zoals zij zichzelf omschreven heeft! Dit heb ik ook ervaren tijdens de kleurenanalyse. Sandy is begaan met mensen, luistert goed en is zorgvuldig. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ik gebruik haar foto's met kleuren geregeld, waardoor ik geen "foute" kleuren meer draag. Sandy geeft waardevolle tips over kleding die jouw figuur het meest flatteert. Hier heb je echt iets aan!


*Wijnanda, Garderobecheck*

Ik heb een stijladvies en shopdate gehad met Sandy. Na het stijladvies en een kijkje in mijn kledingkast zijn we tijdens de shopdate op zoek gegaan naar ontbrekende items in mijn kledingkast. Ze liet me nieuwe combinaties zien met mijn eigen kleding en hoe ik met een paar basis items nog meer combinaties kon maken. Dit was super leerzaam en ik kreeg meer zelfvertrouwen in combineren en het dragen van mijn kleding. Sandy heeft echt visie op wat wel en niet kan. En daarnaast heeft ze veel engelengeduld. Ze zoekt echt iets wat bij je past en waar je je prettig in voelt.

*Christel, Kleuranalyse* 

Ook ik heb kledingadvies gehad van Sandy. Gewoon, ongedwongen en heel veel tips. Ze laat je weer anders naar jezelf kijken. Daarnaast maakt ze combinaties met kledingstukken die ikzelf niet had bedacht. En ook het opruimen van je kledingkast komt aan bod. Soms heb je gewoon dat zetje in de rug nodig. Dank je wel Sandy.


*Anneke, Kleuranalyse*

In 2016 heb ik Sandy leren kennen als collega. Door haar open en spontane houding viel ze positief op. Sandy heeft naast een groot gevoel voor styling veel aandacht voor de mens die de kleding draagt. Ze heeft de gave door je te helpen met stylen het mooiste in jezelf naar boven te halen en je te laten stralen. Waardoor je in je kracht gezet wordt. Ze heeft mij regelmatig eerlijk advies gegeven over kledingstukken in mijn kast waarvan ik niet wist wat ik er nog mee moest. Resultaat....een heerlijk opgeruimde, overzichtelijke kledingkast met mooie basisstukken. Heeft een kledingstuk geen toegevoegde waarde, dan koop ik het niet meer! Ik kan je Sandy van harte aanbevelen.


*Teresa, Garderobecheck*

Sandy heeft bij mij een garderobecheck en kleurenanalyse gedaan. Wat had ik nog veel kleren in de kast liggen. Zonder dat ik het wist, waren deze goed te combineren. Met een paar simpele aanpassingen heb je zo weer een nieuw setje. Ik vond het eerst wel spannend dat iemand in mijn kledingkast kwam snuffelen. Maar Sandy's ongedwongen en relaxte houding zorgden er voor dat ik snel op mijn gemak was. De kleurenanalyse was heel verhelderend. Ik gebruik deze nog vaak als ik kleren ga kopen. Sandy is erg enthousiast en weet dit op je over te brengen. Ze is erg fijn om mee te werken. De kledingkast is inmiddels een stuk opgeruimder en ik voel me goed in de kleding die er nog is. Kortom: echt een aanrader!


*Ingrid, Persoonlijk make-upadvies*

Persoonlijk een make-up advies mogen ontvangen van Sandy bij mij thuis. Sandy heeft mij laten zien hoe ik uit kan stralen wie ik ben! Een leerzame en gezellige middag. Na deze middag ontving ik op de app de bij mij gebruikte materialen, kleuren, adressen en links. Hoe handig en leuk kan het zijn? Bedankt Sandy voor de leuke middag en je trucs.IK WIL OOK STIJLADVIES!

  


 

 
 
 
E-mailen
Instagram