OOSSIJAltijd stralend en vol zelfvertrouwen in een perfecte outfit!
 Persoonlijk make-upadvies

Wil je jouw look helemaal compleet maken? Vul dan de cursus aan met een persoonlijk make-upadvies. Vind je het lastig jezelf op te maken of misschien gebruik je geen make-up, omdat je niet weet wat je ermee moet. Of vind je dat je er opgemaakt uitziet als een clown? Ik leer hoe je in een paar minuten een basismake-up aanbrengt. Ik kom naar jou toe met mijn make-upkoffer. We gaan samen twee uur aan de slag , maar ik laat je vooral zelf proberen. Je wilt het tenslotte zelf kunnen. We kijken of je al de juiste make-upproducten hebt en ik geef je advies over welke producten verder nog handig zijn. Als je de Instagram cursus hebt gevolgd, betaal je voor dit advies € 145. Wil je alleen een persoonlijk make-upadvies, dat kan natuurlijk ook. Dan betaal je € 165. Momenteel geef ik alleen een make-upadvies voor vrouwen die maximaal 25 kilometer rondom Arnhem wonen.


Na dit advies kun jij jezelf in een paar minuten mooi opmaken. En met wat kleine aanpassingen ben je klaar voor een avondje uit. Je bent helemaal verzorgd en in stijl!
JA, IK WIL EEN PERSOONLIJK MAKE-UPADVIES!

 
Portfolio visagie

Bruidsmake-up
Gala make-up
Make-up voor de donkere huid
Make-up voor zwart-wit fotografie
Catwalk make-up
Thema make-up
Make-up voor fotografie
E-mailen
Map
Info
Instagram