oossij
 online en persoonlijke stijlcoach

Even voorstellen 

Hi, mijn naam is Sandy. Een online en persoonlijke stijlcoach. Ik ben 52 jaar.

 Woonplaats: 

Arnhem, waar ik samenwoon met mijn gezin.


Ik hou van: 

cappuccino, drop, gadgets, woonbladen, Instagram, tassen, schoenen, fotograferen met mijn iPhone, afspreken met vrienden en familie, gezellig koffiedrinken, lunchen of shoppen met vriendinnen, toneel (en dan bedoel ik zelf op de planken staan).


Ik hou niet van: 

onrecht, liegen, ruzie, regen, grote honden (dan loop ik liever een blokje om), bietjes, strijken.


Eigenschappen: 

creatief, loyaal, regelneef, sensitief, ordelijk, behulpzaam, vrolijk, analytisch, precies, denker en soms wat onhandig.


Een aantal jaren geleden las ik een artikel over een Capsule Wardrobe. Je hele garderobe bestaat dan uit de essentiële mooie kledingstukken die goed met elkaar kunt combineren. Dat vond ik erg interessant, ik wilde ook minder kleren en slimmer kunnen combineren! Ik was klaar met mijn miskopen en kledingverspilling. Ik ben de opleiding Imagocoach gaan volgen. Dat was een mooie aanvulling op mijn opleiding visagie. Deze opleiding gaf mij meer inzichten in mijn eigen stijl en wat kleding met je uitstraling doet. Ik wil jou graag helpen. Ik heb nu veel meer inzicht wat bij me past. Mijn kast is lekker opgeruimd en overzichtelijk. Ik heb een goede basisgarderobe. En vraag me niet meer af "wat trek ik aan vandaag". En ik zeg ook niet meer "ik heb niets om aan te trekken". Dat gun ik jou ook.JA, IK WIL GRAAG STIJLADVIES!


Stijlvolle groet,


Sandy 

 
 
 
E-mailen
Instagram