OOSSIJAltijd stralend en vol zelfvertrouwen in een perfecte outfit!
 


Hoi, ik ben Sandy Steenbrink, stijlcoach en visagist.
Geboren: 

1971 in Arnhem

Woonplaats: 

Arnhem, waar ik samenwoon met Joep en onze zoon Mink.

Ik hou van: 

cappuccino, drop, gadgets, woonbladen, Instagram, tassen, schoenen, fotograferen met mijn iPhone, afspreken met vrienden en familie, gezellig koffiedrinken, lunchen of shoppen met vriendinnen, toneel (en dan bedoel ik zelf op de planken staan).

Ik hou niet van: 

onrecht, liegen, ruzie, regen, grote honden (dan loop ik liever een blokje om), bietjes, strijken.

Eigenschappen: 

creatief, loyaal, regelneef, sensitief, ordelijk, behulpzaam, vrolijk, analytisch, precies, denker en soms wat onhandig.

Een paar jaar geleden las ik een artikel over een Capsule Wardrobe. Je hele garderobe bestaat dan uit de essentiële mooie kledingstukken die goed met elkaar kunt combineren. Dat vond ik erg interessant, ik wilde ook minder kleren en slimmer kunnen combineren! Ik was klaar met mijn miskopen en kledingverspilling. Ik ben de opleiding Imagocoach gaan volgen. Dat was een mooie aanvulling op mijn opleiding visagie. Deze opleiding gaf mij meer inzichten in mijn eigen stijl en wat kleding met je uitstraling doet.

Ik wil jou graag helpen. Ik heb nu veel meer inzicht wat bij me past. Mijn kast is lekker overzichtelijk ,dat gun ik jou ook.


JA, IK WIL EEN PERSOONLIJK STIJLADVIES!


Stijlvolle groet,

Sandy


 

Volg mij op social media
E-mailen
Map
Info
Instagram